info@rulos.lv | +37253044542 (Ieva)

7-10 darba dienas

Mitrumizturīgas plisētās žalūzijas – kāpēc tās vērts uzstādīt vannasistabā?

30.05.2022

Izvēloties logu aizsegu vannasistabai ir vērts piemeklēt savām vajadzībām atbilstošu variantu – mitrumizturīgas plisētās žalūzijas. Rulos iesaka! Kāpēc?

Vannasistaba ir kļuvusi par telpu, kur tiek pavadīts laiks, un kurai būtu jāpalīdz ķermenim atslābt. Tajā izvēlētie logu aizsegi nozīmīgi ietekmē vannasistabas funkcionalitāti. Mitrumizturīgo plisēto žalūziju uzstādīšana ir priekš vannasistabas logiem viena no labākajām iespējām, jo tas sniedz sekojošas priekšrocības:

Mitrumizturīgas žalūzijas kavē pelējuma un baktēriju uzkrāšanos

Vannasistabai būtu vienmēr jābūt tīrai un higiēniskai, bieži vien tas nav viegls uzdevums – tvaiks, izlietnes, dušas un vannas klātbūtne rada telpā mitrumu. Mitrās vides dēļ vannasistaba ir ideāla vieta pelējuma un baktēriju perēkļiem. Saskarsme ar pelējumu var izraisīt elpošanas traucējumus, sausu degunu, acu un ādas kairinājumu. Tāpat pelējums un baktērijas var saīsināt vannasistabas iekārtu mūžu un mainīt telpas izskatu.

Mitrumizturīgo plisēto žalūziju galvenā īpašība ir tā, ka tās aiztur mitrumu, ir izgatavotas no speciāla auduma un mitrumu atgrūdoša materiāla, aizturot baktēriju un pelējuma uzkrāšanos.

Izgatavotas no stingra un izturīga materiāla

Mitrumizturīgās žalūzijas ne tikai bloķē pelējuma un baktēriju rašanos, bet arī ir ilgi kalpojošas. Atšķirībā no parastiem logu aizsegiem, mitrumizturīgās plisētās žalūzijas vannasistabas apstākļos kalpo ilgāk, jo ir izgatavotas no speciāla mitrumu atgrūdoša materiāla. Šie materiāli ir pietiekoši izturīgi, lai mitrumizturīgās žalūzijas kalpotu gadiem, neplīstot, nesalokoties un neburzoties.

Nepieciešama minimāla apkope

Atškirībā no žalūzijām un aizkariem, kam nepieciešama biežāka apkope, lai izvairītos no ūdens radītajiem bojājumiem, mitrumizturīgās plisētās žalūzijas ir vienkārši kopt. Žalūziju virsmu var tīrīt ar mitru lupatiņu. Vēl viena priekšrocība ir tā, ka tīrīšanas rezultātā tās nesmērējas un nezaudē krāsu.

Nodrošina privātumu

Privātums un drošība vannasistabā ir īpaši svarīga, jo sevišķi, ja vannasistabas logi ir viegli redzami kaimiņiem un garāmgājējiem, Mitrumizturīgās plisētās žalūzijas nodrošina privātumu un drošību īpaši pret ziņkārīgiem skatieniem.

Ļauj saules gaismai iekļūt telpā

Mājās ir nepieciešams dabīgais apgaismojums, jo tas uzlabo mūsu garastāvokli. Tāpat gaisma vizuāli padara telpu plašāku, gaišāku un svaigāku. Mitrumizturīgas plisētās žalūzijas iespējams atvērt gan no augšas uz leju, gan no lejas uz augšu, lai kontrolētu telpā dienas gaismas daudzumu.

Piedāvā neskaitāmu daudzumu stilu jūsu vannasistabas estētikai

Nav pārsteigums, ka priekšroka tiek dota tām plisētajām žalūzijām, kas telpu padara estētiski patīkamāku. Ikvienam ir mērķis padarīt mājas skaistas, justies tajās ērti un izpausties radoši. Rulos piedāvā īpaši raibu krāsu izvēli un katram produktam ir foršs nosaukums. Aizej un apskaties šeit.

Kā jau Rulos ieteica, apsveriet mitrumizturīgo plisēto žalūziju uzstādīšanu savā vannasistabā, jo tās ir izgatavotas no izturīgiem materiāliem, kas aizturēs pelējuma un baktēriju uzkrāšanos un būs viegli kopjamas. Tās palīdzēs piepildīt telpu ar gaismu, vienlaikus nodrošinot privātumu. Rulos plisētās žalūzijas atradīsi šeit. Iespējams izvēlēties starp dažādiem toņiem, lai žalūzijas saskaņotos ar jūsu gaumi un vannasistabas interjeru.

Pieseko mūsu sociālajiem tīkliem un esi informēts par aktuālajām akcijām!  Facebook!


Žalūzijas jumta logam - plisētās žalūzijas kā izdevīgs risinājums

Izvēloties logu aizsegu vannasistabai ir vērts piemeklēt savām vajadzībām atbilstošu variantu – mitrumizturīgas plisētās žalūzijas. Rulos iesaka! Kāpēc? Vannasistaba ir kļuvusi par telpu, kur tiek pavadīts laiks, un kurai būtu jāpalīdz ķermenim atslābt. Tajā izvēlētie logu aizsegi nozīmīgi ietekmē vannasistabas funkcionalitāti. Mitrumizturīgo plisēto žalūziju uzstādīšana ir priekš vannasistabas logiem viena no labākajām iespējām, jo tas […]

Maijā uzstādīšana bez maksas

Izvēloties logu aizsegu vannasistabai ir vērts piemeklēt savām vajadzībām atbilstošu variantu – mitrumizturīgas plisētās žalūzijas. Rulos iesaka! Kāpēc? Vannasistaba ir kļuvusi par telpu, kur tiek pavadīts laiks, un kurai būtu jāpalīdz ķermenim atslābt. Tajā izvēlētie logu aizsegi nozīmīgi ietekmē vannasistabas funkcionalitāti. Mitrumizturīgo plisēto žalūziju uzstādīšana ir priekš vannasistabas logiem viena no labākajām iespējām, jo tas […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.