info@rulos.lv | +37253044542 (Ieva)

7-10 darba dienas

Blogs

 

 

 

Maijā uzstādīšana bez maksas

KAĶIS JAU BRĪNĀS!

Žalūziju pasūtīšana e-veikalā ir vienkārša! Pat nomērīšana ir paveicama paša spēkiem. Varbūt nemaz netīk pašam mērīt, bet tad vismaz uzreiz var mājas lapā redzēt cenas. Uzstādīšana ir vēl netīkamāka kā nomērīšana un pasūtīšana kopā! Lasīt vairāk

Kasešu žalūziju nomērīšanas instrukcija

Kasešu žalūzijas tiek uzstādītas tieši uz loga rāmja. Kasešu žalūziju gadījumā izmantojam gan izliektas C tipa līstes, gan arī klasiskās kantainās līstes. Kasešu žalūziju nomērīšana atkarīga no loga stikla līstes tipa. Ievadiet žalūziju platuma izmēram piemērotu sānu līstu ārējo malu izmēru.

Lasīt vairāk

Mitruma izturīgas plisētās žalūzijas – izturīgs risinājums vannas istabā vai virtuvē

Patiesībā parasto plisēto žalūziju lietošana vannas istabā vai virtuvē nav aizliegta. Tās ir ļoti izturīgas mitrās telpās, ja tām netiek virsū liets ūdens. Tomēr jau vairākus gadus klienti mums jautā speciālas plisētās žalūzijas, kas būtu paredzētas mitrām telpām. Tā mēs nolēmām nākt pretī visiem, kas šādu vēlmi ir izteikuši, un mitruma izturīgas plisētās žalūzijas padarīt par realitāti.

Lasīt vairāk

Kā tīrīt žalūzijas? Pilnīga patiesība!

Ja iegūglēji “kā tīrīt žalūzijas” vai “žalūziju tīrīšana” un atradi šo rakstu tikai trešajā lapā, noteikti es nedaudz apjucis. Mēs neatradām nevienu ticamu un nopietni ņemamu instrukciju, kā kopt auduma žalūzijas. Dažādi tulkoti raksti koncentrējas uz citur pasaulē izplatītām koka, alumīnija un plastmasas žalūzijām. Dažādos forumos tiek ieteikts žalūzijas izmest un pasūtīt jaunas.

Lasīt vairāk

Odu tīkls – 3 iemesli, kāpēc tev to vajadzēja pasūtīt jau vakar.

Ir zināms, ka kukaiņiem dabā ir nozīmīga loma. Dažādi kukaiņi ir barības avots zivīm, putniem un rāpuļiem, un bez tiem lielākā daļa augu netiktu apputeksnēti. Bet mēs visi sasodīti labi zinām, ka starp mūsu istabas sienām viņi nenodarbojas ar šīm lietām.,, Tapēc Rulos kukaiņu tīkls palīdzēs visādiem lidoņiem palikt tur, kur ir to vieta – ārā!

Lasīt vairāk

PERSONĪBAS TESTS: Kāds logu aizsegs tu esi?

Vai atceries tos salkanos personības testus, ko varēja pildīt dažādos aizdomīgos interneta saitos, lai saņemtu atbildes uz dzīvē svarīgiem jautājumiem, piemēram, kāds ēdiens vislabāk raksturo tevi vai ko par tevi saka tavs mīļākais dzēriens?

Lasīt vairāk

Žalūzijas ar motoru – gudrs risinājums tavās mājās

Viss kļūst gudrāks! Mūsu mājas, bērni, ierīces un varbūt arī mēs paši. Vēl nesen viedi risinājumi un gudras mājas likās kas utopisks. Atbilstošas ierīces bieži vien bija ļoti sarežģītas un dārgas, un ar tām tika gala tikai kārtīgi “nūģi”, kam pietika pacietības noņemties ar lietām.

Lasīt vairāk