info@rulos.lv | +37253044542 (Ieva)

7-10 darba dienas

Aptumšojošās žalūzijas – nav vērts baidīties no tumsas (un no gaismas)

16.11.2021

Mūsu klienti dalās divās daļās: vieni ir tie, kam neder nekas cits kā aptumšojošas žalūzijas, un otri uzskata, ka gaišā laika mums ir pārāk maz. Tā kā mēs nezinām, kāda ir jūsu pieredze un vēlmes saistībā ar aptumšojošām žalūzijām, aplūkosim žalūziju risinājumu bonusus un mīnusus.

Jā, aptumšojošās žalūzijas patiešām padara telpu tumšu!

*Täispimendava efekti saavutamiseks tuleb minna kassettruloo teed, mis tähendab ruloo paigaldamist aknaraamile, koos küljeliistude ja ruloo almise ääre tihendiga. Tekstiilruloo puhul jääb valgus ava äärtest sisse kumama. Voldikkardinaid saab samuti täispimendavaid, ka siis tuleb arvestada, et kuigivõrd kumab valgus äärtest sisse, kuid tuba on sellegipoolest pime.

*Lai panāktu pilnībā aptumšojošu efektu, jāiet kasešu žalūziju ceļš. Tas nozīmē kasešu žalūziju uzstādīšanu uz loga rāmja kopā ar sānu līstēm un žalūziju apakšmalas blīvi. Tekstila žalūziju gadījumā no žalūziju sāniem gaisma nedaudz iekļūs telpā. Arī ar plisētajām žalūzijām var panākt pilnīgi aptumšojošu efektu, taču jārēķinās, ka lai gan gar malām nedaudz iespīdēs gaisma, telpa tomēr būs pilnībā aptumšota. 

BONUSI

  • Aptumšojošās žalūzijas ir lielisks risinājums guļamistabā, palīdzot miega kvalitātei. Tu noteikti zini, par ko ir runa, ja tev patīk diendusas, taču gaisma uzglūn arī naktī. Vienalga vai garām braucoša automašīna, ielu apgaismojums vai kaimiņa kabatas baterija. Vienmērīga tumsa gulēšanai ir veselīga un droša izvēle. Un ja tomēr mums netici, tad ir vērts iegūglēt – desmitiem zinātnisku rakstu apstiprina, ka aptumšojošas žalūzijas guļamistabā ir labas miega kvalitātes pamatā. 
  • Dzīvojamās istabās atkarīgs no tā, vai esi aktīvs televizora vērotājs un kā istaba ir iekārtota. Ja saule traucē skatīties „A komandu“ vai kādu citu iemīļotu pārraidi un grib spīdēt acīsGurdrība, ko paņemt līdzi no šī ieraksta ir šāda: Pasūtot žalūzijas nav vērts izvēlēties audumu, ko esi redzējis kaimiņam vai ko kāds konsultants ir ieteicis. Pārdomā, kādā telpā kādu rezultātu vēlies sasniegt. Guļamistabā noteikti apsver aptumšojošus audumus, dzīvojamā istabā un darbistabā izvēlies pēc vajadzības. Virtuvē visdrīzāk piemērotāks būs daļēji aptumšojošs vai gaismu caurlaidošs audums., tad aptumšojošas žalūzijas tev palīdzēs.
  • Birojā vai jebkurā kurā citā telpā ar ekrāniem ir tieši tas pats stāsts– aptumšojošas žalūzijas ir efektīvs palīgs. Tāpat žalūzijas palīdzēs tehniskās telpās, kur gaisma nedrīkst iekļūt vai izkļūt.
  • Daļēji aptumšojošas žalūzijas ir piemērotāks risinājums gadījumā, ja vēlies pasargāt telpu no svešiem skatieniem, taču ne no gaismas. Istaba būs krēslaina, taču ne pilnībā tumša.

Esam vienmēr gatavi ar savām pieredzēm un zināšanām palīdzēt izlemt. Nav vērts baidīties, droši sazinies ar mums. Mums vari sekot līdzi arī Facebook lapā.


Kasešu žalūziju nomērīšanas instrukcija

Mūsu klienti dalās divās daļās: vieni ir tie, kam neder nekas cits kā aptumšojošas žalūzijas, un otri uzskata, ka gaišā laika mums ir pārāk maz. Tā kā mēs nezinām, kāda ir jūsu pieredze un vēlmes saistībā ar aptumšojošām žalūzijām, aplūkosim žalūziju risinājumu bonusus un mīnusus. Jā, aptumšojošās žalūzijas patiešām padara telpu tumšu! *Täispimendava efekti saavutamiseks […]

Žalūzijas no e-veikala: 5 jautājumi un atbildes pirms pasūtīt

Mūsu klienti dalās divās daļās: vieni ir tie, kam neder nekas cits kā aptumšojošas žalūzijas, un otri uzskata, ka gaišā laika mums ir pārāk maz. Tā kā mēs nezinām, kāda ir jūsu pieredze un vēlmes saistībā ar aptumšojošām žalūzijām, aplūkosim žalūziju risinājumu bonusus un mīnusus. Jā, aptumšojošās žalūzijas patiešām padara telpu tumšu! *Täispimendava efekti saavutamiseks […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.